perjantai 31. heinäkuuta 2015

Koukku




 
Ihastuin tähän koukku kankaaseen. Teinpäs siitä sit pojille syksyä ajatellen hupparit. Me ollaan tänä kesänä kalasteltu tosi paljon, kun omasta pihasta voinut. Ja ilman saalistakaan ei olla jääty. Lastenkalastus kilpailuissakin käytiin, ja yksi onnekas sai koukun sormeen. Liekköhän siksi koukku kangasta piti saada. :D

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Tyttövauva

 
Tyttövauvaa saatiin käydä nuuskuttelemassa. Ja minä sain kerrankin tehdä jotain tyttömäistä. Vaikka eipä mun kangas kokoelmasta mitään punaista löytynytkään. :)

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Reissuja

 
Jokavuotinen asuntovaunureissu
 




 
Outokummun kaivoskylä oli lasten mieleen.

 
Mummolaviikko, mukavaa oli. Tässäpä joitain reissukuvia, mitä kamera tallentanut.

Kesävieraita




 
Ihania kesävieraita ollaan saatu tänä kesänä vieraiksi. Ja lapsille kavereita kylään, ne on niin tärkeitä
niille.

Kesä





Kesää ollaan vietetty. Muutamat pienet yö- reissut tehty. Muuten pieniä retkiä kotosalta. Toivotaan, että vielä saadaan lämpimiä ilmoja. Yhdenkäden sormin voi kyllä ne lämpimät ilmat laskea tähän mennessä. Puhelin söi suurimman osan kesäkuvistakin, kun rikki rasahti. Luonnosta nautittu, se on niin kaunis kesäisin vaikka ei hellettä olekkaan. Ja kuvitelkaa, me ei olla käyty kertaakaan edes uimassa tänä kesänä. Jospa siihen saataisi vielä muutos. :)

tiistai 16. kesäkuuta 2015

miina ja manu




Samistellaan. Pojat niin mielissään, kun äiti ompeli kaikille samanlaiset paidat. Mut voi, olipas homma saada ne samaan kuvaan, ja eihän niistä tullut ku tärähtäneitä. :D Meillä nuo on innostunut kuunteleen miinaa ja manua. Lemppari miina ja manu on ehdottomasti, manu lääkärissä. Paras kohtaus, ku manu kaatuu pyörällä. :)

maanantai 18. toukokuuta 2015

Kevättä


Kesän/kevään ensimmäiset jätskit, just tarkeni syyä.
 
 
 Hiekkalaatikko leikit on aina parasta
 
 
Kukkulan kuningas :)
 

Mato



 
Voihan ötökät. Pojista on niin kiva kaivaa kaiken maailman ötököitä. Ja mitäpäs muutako pelotella niillä äiti raukkaa. :)

torstai 7. toukokuuta 2015

Koti




 
Tässäpä joitakin kuvia meidän nykyisestä kodista. Yritin ottaa kerrankin kuvia jossa ei olisi lapsia, mutta mitä, toisen vein kuvasta pois, niin toinen sinne jo kerkesi. :)

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kaksivuotta

 
Meidän rakas keskimmäinen kaksivuotta täytti. Vietimme juhlia itäsuomen mummolassa. Pieni oli niin tärkeänä syntymäpäivistä. Ja lahja autoilla leikittiin toisen vuorokauden puolelle. Mönkiä ja nosturi saivat vielä paikan sängystä vierestä. Kaikki pärisevä onkin mieleen. Vaikka pelkääkin toinen autoja, raktoreita...
 
Kaksivuotiaan tahto löytyy jo tästä kaverista. :) Ja voi sitä touhua, aina touhutaan ja tutkitaan. Energiaa riittää, joten luovuimme päiväunista, ettei ihan joka ilta mene synttäri illan aikoihin nukkumaan. Muta voi, on se niin valloittava kaksivuotias hymyineen, ja juttuineen.

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Huppari t-paita


 
Uusimmasta ottobresta otin kaavan. Jospa sitä kohta jo tarkenee t-paidalla. Kankaat ovat noshilta.
Mallilla likaiset kasvot, mutta ei anneta häiritä. ;)

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lenkkeilään



 
Täällä on innostuttu lenkeilystä. Sports tracker päälle ja menoksi. Sports tracker on kyllä hyvä sovellus. Aina näkee kilometrit, vaikka missä peltolämpäreillä juoksentelis. Keskinopeuden, maksiminopeuden ja kellon ajan. Eli ei muutakun aikoja parantamaan. :)  Välillä käydään koko poppoo, leveällä kuljetuksella, onneksi täällä on näitä peltoteitä. Välillä käyn yksinään juoksemassa.

Takiainen


 

 Täällä on menossa kahdeksankuukauden takertumisvaihe. Äiti on paras, muut ei kelpaa. Mustasukkainen isommille, jos ovat sylissä. Kontataan ja kiipeillään, muksahduksilta ei olla vältytty.

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Bloggaaja


 
Olen tosi huono kuljettaan kameraa mukana joten tuleekin otettua paljon huonoja puhelinkuvia. Bloggaaminen, on ihan kivaa, tai no kun ei ota vakavasti. Jos rupee miettiin, onko tää kuva edustuksellinen...
Mulle tää on vaan tämöstä hauskaa ja fiiliksen mukaan. Mukava niitä vahoja potsauksia on itsekkin käydä katsoon, mitä sitä ollaan touhuttu. Eli oikeestaan blogggaankin itselle. :) 
Pieniä palapelin palasia meidän elämästä.
  Niin, ja taitaa täällä joku käydä kurkkimassakin, käviälaskurin mukaan. :)

Kumpparikeli



 
 
Kuva otettu ainoana päivänä jolloin ei paistanut aurinko. :) Ihana toi aurinko se niin piristää. Täällä on jo ihan kumpparikelit, päivällä lämpömittarikin kohonnut jo lähemmäs kymmentä. Jäätkin lähtenyt osittain joesta, saakin olla ulkona vähän valpaanpana poikien kaa.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kesäksi kuntoon ;)


Kesäksi kuntoon, vai miten se menikään. Nyt oon vähä innostunut enemmän tästä urheilusta. Salilla tullut käytyä, kerran viikkoon ja muuten lenkkareita kulutettua. Jotka onkin jo vaihtamisen tarpeessa, joten niistä ei kuvaa julkaista. ;) Tänään aamulenkillä näin kuusi kaurista, kuuraisella pellolla, ei voinut muutakuin jäädä ihastelleen.
 
Ruoka remontti täytyisi tehdä. Mut mietitäänpä vielä, suklaata, irtokarkkeja, suklaakeksejä... ai herkku ;)

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kolmevuotta



 
Meillä juhlittiin kolme vuotiasta tässä taanoin. Toiveena oli salama kakku, no sellaisen sai. Tuon loihtimiseen ei onneksi paljoa taitoa tarvittu. :) Pikku mies oli niin mielissään kaikista vieraista ja lahjoista. Kiitos vieraille! Kolmevuotis neuvolassakin käytiin ja äiti oli pakahtua ylpeydestä, kun sai suoritettua kaikki määrätyt tehtävät. ;) Toinen on välillä niin reipas isoveli. Sanoo "Äiti minä auttaa". Myönnetään välillä olis mukava tehdä ilman apukäsiäkin. :) Ja voi noita juttuja, kun innostuu äidille selittään maailman menosta. :D

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ambulanssi

Poikien ambulanssi nallet, niistä tulikin tosi tärkeitä. Onneksi meillä kaikilla, kaikki hyvin <3

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Jumpsuit

Ompeluleiri peruuntui, mut sainpas ommeltua pienimäiselle kotosalla. Kankaat tilasin Pehemiältä, jos tarvii kangasta käykääpä kurrkkaan, siellä niin ihania kankaita. Kesäksi t-paitoja leikattuna, vielä odottaa ompelua. Jospa sitä ei ihan vielä t-paita keliä olisi.  Nimittäin mamman ihanat apu pojat hukannut vaihteeksi painin jalan koneesta. No tänään meni uusi tilaukseen. :)

Talvilajit


 Hiidotsta inostuttiin tänä talvena, kaksissa kisoissakin käytiin. Ja voi miten innoissaan toinen oli, mitali ja kaikkee. Sijoitukset voime jättää arvailujen varaan ;)



Vietimme hiihtolomaa mökillä. Esikoinen lasketteli ensimmäistä kertaa, syöksyllä mentiin. Aivan hurjapää oli, innossaan vaan kikatteli ja isompaan mäkeen vaan olisi pitänyt päästä. 

 

Itsekin innostuin jonkinverran hiihtämään, mut onhan ne monot mukava vaihtaa lenkkareihin. Tietkin jo sulana.