maanantai 16. helmikuuta 2015

Paitoja



 
 
Ompeluksia: Paitoja on niin mukava ja helppo ommella. Tiikeripaita on tehty jämistä. Ja huppari joustocollegesta, huppu leikattu taitteelta. Tämä oli mielestäni hyvä kaava, otin ottobresta ja muokkasin hieman. Täytyy tehdä pienemmällekin pojalle huppari, vielä samalla kaavalla. Oon ihastunut joustocolitsiin, se kestää paremmin pesua, mitä trikoo. Josta oonkin aikaisemmin paljon ommellut. Eli lähdenpä tästä tekeen kangastilausta, onpahan mistä ommella, ompeluleirillä.

Helppo ja herkullinen pizza



 
 
2dl Vettä
3dl Vehnäjauhoja
3rkl Öljyä
1tl Leivinjauhetta
2kpl Kananmunia
 
Sekoita ainekset kulhossa!  Kaada leivinpaperille. Tästä tulee pellillinen. Voit paistaa pohjaa hetken uunissa ennen kun laitat täytteet. Onnistuu suoraankin laitettuna. Älä säikähdä taikinan kuuluu olla löysää. Itse laitoin täytteeksi jauheliha, kinkku, sipuli. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 20-30 min. Tämä on tosi helppo, nopea, herkullinen, lapsiystävällinen pizzapohja. Pohja jää ihanan pehmeäksi. Tästä on tullut ehdottomasti koko perheen suosikki. Kaikki tykkää.

lauantai 14. helmikuuta 2015

Hyvää ystävänpäivää!




Täällä ollaan ulkoiltu ja opeteltu hiihtään. Välillä toki sairasteltukin vaihteeksi.

maanantai 2. helmikuuta 2015

Kuka saa kuka saa, lorupussiin kurkistaa...




 Tehtiin lorupussi, vanhasta lastenlaulu kirjasta joka oli kerta kaikkiaan niin laulettu, joka sivu irti. :) Nyt laulut jatkuu lorupussin muodossa. Tuossa kirjassa oli niin kivat kuvat, joita pojat kyllä tykännyt katsoa.