tiistai 17. maaliskuuta 2015

Bloggaaja


 
Olen tosi huono kuljettaan kameraa mukana joten tuleekin otettua paljon huonoja puhelinkuvia. Bloggaaminen, on ihan kivaa, tai no kun ei ota vakavasti. Jos rupee miettiin, onko tää kuva edustuksellinen...
Mulle tää on vaan tämöstä hauskaa ja fiiliksen mukaan. Mukava niitä vahoja potsauksia on itsekkin käydä katsoon, mitä sitä ollaan touhuttu. Eli oikeestaan blogggaankin itselle. :) 
Pieniä palapelin palasia meidän elämästä.
  Niin, ja taitaa täällä joku käydä kurkkimassakin, käviälaskurin mukaan. :)

Kumpparikeli



 
 
Kuva otettu ainoana päivänä jolloin ei paistanut aurinko. :) Ihana toi aurinko se niin piristää. Täällä on jo ihan kumpparikelit, päivällä lämpömittarikin kohonnut jo lähemmäs kymmentä. Jäätkin lähtenyt osittain joesta, saakin olla ulkona vähän valpaanpana poikien kaa.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kesäksi kuntoon ;)


Kesäksi kuntoon, vai miten se menikään. Nyt oon vähä innostunut enemmän tästä urheilusta. Salilla tullut käytyä, kerran viikkoon ja muuten lenkkareita kulutettua. Jotka onkin jo vaihtamisen tarpeessa, joten niistä ei kuvaa julkaista. ;) Tänään aamulenkillä näin kuusi kaurista, kuuraisella pellolla, ei voinut muutakuin jäädä ihastelleen.
 
Ruoka remontti täytyisi tehdä. Mut mietitäänpä vielä, suklaata, irtokarkkeja, suklaakeksejä... ai herkku ;)

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kolmevuotta



 
Meillä juhlittiin kolme vuotiasta tässä taanoin. Toiveena oli salama kakku, no sellaisen sai. Tuon loihtimiseen ei onneksi paljoa taitoa tarvittu. :) Pikku mies oli niin mielissään kaikista vieraista ja lahjoista. Kiitos vieraille! Kolmevuotis neuvolassakin käytiin ja äiti oli pakahtua ylpeydestä, kun sai suoritettua kaikki määrätyt tehtävät. ;) Toinen on välillä niin reipas isoveli. Sanoo "Äiti minä auttaa". Myönnetään välillä olis mukava tehdä ilman apukäsiäkin. :) Ja voi noita juttuja, kun innostuu äidille selittään maailman menosta. :D

torstai 12. maaliskuuta 2015

Ambulanssi

Poikien ambulanssi nallet, niistä tulikin tosi tärkeitä. Onneksi meillä kaikilla, kaikki hyvin <3

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Jumpsuit

Ompeluleiri peruuntui, mut sainpas ommeltua pienimäiselle kotosalla. Kankaat tilasin Pehemiältä, jos tarvii kangasta käykääpä kurrkkaan, siellä niin ihania kankaita. Kesäksi t-paitoja leikattuna, vielä odottaa ompelua. Jospa sitä ei ihan vielä t-paita keliä olisi.  Nimittäin mamman ihanat apu pojat hukannut vaihteeksi painin jalan koneesta. No tänään meni uusi tilaukseen. :)

Talvilajit


 Hiidotsta inostuttiin tänä talvena, kaksissa kisoissakin käytiin. Ja voi miten innoissaan toinen oli, mitali ja kaikkee. Sijoitukset voime jättää arvailujen varaan ;)



Vietimme hiihtolomaa mökillä. Esikoinen lasketteli ensimmäistä kertaa, syöksyllä mentiin. Aivan hurjapää oli, innossaan vaan kikatteli ja isompaan mäkeen vaan olisi pitänyt päästä. 

 

Itsekin innostuin jonkinverran hiihtämään, mut onhan ne monot mukava vaihtaa lenkkareihin. Tietkin jo sulana.